Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Публичен профил

* *

Младен Градев

  • 2 отзива, 14 участия
  1. 100%

Визитка

Професионалните ми възможности са в сферата на интериорния дизайн и 3Д визуализациите (http://bit.ly/2LTb9jF), както и проектирането, изграждането и поддръжката на WordPress сайтове (http://bit.ly/2FaupJc).
  • Местонахождение: София
  • Тарифа: 25 лв./час

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Младен Градев във Вашия списък с Партньори.


Списък с отзиви

Младен е изключителен професионалист в работата с AutoCAD. Визуализира рисунките ми в чертежи с нужните размери и разгъвки за да отговорят на изискванията на сериозен завод за по-нататъчно производство на детайлите. Преизпълва крайният срок. Силно го препоръчвам що се касае до 3д визуализация и 2д чертежи на обекти и детайли.
Пламен Янков / Оценка: 5
Младен изслушваше изискванията ни и се съобразяваше с тях изцяло, като все пак даваше и свои идеи. Показа търпение и много внимание към детайлите, комуникацията с него е бърза и ясна. Въпреки че сайтът ми не е на wordpress, успя да изпълни заданията изключително прецизно. Ще продължим работа заедно. Калоян Й.
Калоян / Оценка: 5

Ако профилът на Младен Градев е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.