Меню

Публичен профил

Юлия Сълева

*
  • Русе
    7 лв./час
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Не
Банкова сметка Не
Професионалното ми развитие като графичен дизайнер започна още със завършването на художествената гимназия в гр. Казанлък (1995 г.) - специалност Промишлен дизайн. Там се породи интересът ми и към фотографията (Курс по художествена фотография при Николай Трейман, гр. София -1996-97 г.). Положената добра основа за дизайнер и фотограф, започнах да развивам и надграждам с компютърни знания и умения (РУ “Ангел Кънчев” - Магистър по Компютърни технологии - 2005 г.).
През годините работих по много разнообразни проекти, свързани с уеб дизайн и уеб програмиране. Повече от 7 години задълбочено се занимавах с обработка на цифрови изображения. От 2010 до сега основно работих по проекти, свързани с печатна и интернет реклама, които ми помогнаха да задълбоча познанията си в областта на предпечатната подготовка.
Образованието и натрупаният опит ми позволяват да участвам и контролирам напълно процеса на създаване на един рекламен продукт. Работата ми се отличава с прецизност и качество. Ако желаете да разгледате портфолиото ми, пишете ми на лично съобщение.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на Юлия Сълева във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук