Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Публичен профил

* *

Sonyavv

  • 1 отзив, 57 участия
  1. 90%

Визитка

Oт 3 години работя в сферата на рекламата. От скоро съм и в света на дигиталния маркетинг. В момента карам цялостен курс по дигитален маркетинг, който включва няколко модула с Маркетинг канали.

Моите познания са в сферата на:

✔️ Facebook & Instagram маркетинга
✔️ Content маркетинга
✔️ Е-mail маркетинга
✔️ Поддръжка на социални мрежи -визии, публикации, таргитиране, текстово съдържание към визиите

В момента поддържам няколко Фейсбук страници.

Занимавам се с копирайтинг и превод от приблизително две години и половина. Работя основно с английски, български и руски език.

В портфолиото си имам както стандартни съдържания за уеб сайтове (информация за бизнеса, описание на услугите/продуктите), така и специализирани статии, презентации, каталози и ежеседмични блогпостове, прессъобщения и нюзлетъри.

Активен юзър в интернет пространството съм. Интересувам се както от социални мрежи, така и от SEO оптимизация и управление на онлайн репутацията (ORM).Текстовете са с уникалност над 95%. В момента пиша и книга, както и текстове на песни. SEO статиите, които пиша са с плътност на ключова дума не повече от 4-5%.

Ще се радвам, ако се открие възможност за съвместна работа.
  • Местонахождение: Бургас

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Sonyavv във Вашия списък с Партньори.


Списък с отзиви

Благодаря ви!
Йордан Илиев / Оценка: 5

Ако профилът на Sonyavv е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.