Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Публичен профил

*

Виктория Симеонова

  • 0 отзива, 6 участия
  1. 30%

Визитка

Казвам се Виктория Симеонова и съм студент в 3 курс във Факултета по журналистика и масова комуникация в Софийски университет „Св.Климент Охридски”. Активно се занимавам с журналистика от 5 години. През 2012-2013 бях част от младежкия екип на радио „Добруджа” в родния ми град Добрич. По-късно започнах да пиша статии за различни онлайн издания. В първи курс се присъединих към новинарския екип на телевизия „Евроком”, където получих основни знания в областта на телевизионната журналистика. През 2016 г. станах част от небезизвестното шоу „Господари на ефира”, където съм репортер и редактор и в момента.

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Виктория Симеонова във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на Виктория Симеонова е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.