Меню

Публичен профил

*

Надя Иванова

  • 0 отзива, 2 участия
  1. 20%

Визитка

Досегашният ми професионален опит е свързан почти изцяло с медиите. Работила съм като автор, редактор и журналист във водещи интернет сайтове и в две от най-големите национални телевизии. Паралелно, от години се занимавам със създаване на рекламни текстове на свободна практика, участвам в проекти с екологична насоченост и подпомагам работата на артисти, чиито творения облагородяват градската среда. Умея да водя фирмена кореспонденция, да поддържам интернет страници, сред които и Facebook профили, да пиша и редактирам текстове, да анализирам данни, да обработвам видеа и изображения. С лекота използвам Quantel SQ Cut, Adobe Premiere, Avid Pro, Story Hotel, както и уеб базираните Actus и TV2WEB. Умея да работя с Office пакет, владея английски език на ниво С1 и испански език – А1.
Интересувам се от журналистика, маркетинг, реклама, копирайтинг, социални медии, нови технологии, музика, изкуство, природозащитна дейност.
Умея да генерирам идеи, които успешно да претворявам в реалност! Бих искала да работя изцяло онлайн, затова нямам търпение да стана част от Вашите следващи проекти!
  • Местонахождение: София

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Надя Иванова във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на Надя Иванова е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.