Меню

Публичен профил

Надя Иванова

*
  • София
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Не
Банкова сметка Не
Досегашният ми професионален опит е свързан почти изцяло с медиите. Работила съм като автор, редактор и журналист във водещи интернет сайтове и в две от най-големите национални телевизии. Паралелно, от години се занимавам със създаване на рекламни текстове на свободна практика, участвам в проекти с екологична насоченост и подпомагам работата на артисти, чиито творения облагородяват градската среда. Умея да водя фирмена кореспонденция, да поддържам интернет страници, сред които и Facebook профили, да пиша и редактирам текстове, да анализирам данни, да обработвам видеа и изображения. С лекота използвам Quantel SQ Cut, Adobe Premiere, Avid Pro, Story Hotel, както и уеб базираните Actus и TV2WEB. Умея да работя с Office пакет, владея английски език на ниво С1 и испански език – А1.
Интересувам се от журналистика, маркетинг, реклама, копирайтинг, социални медии, нови технологии, музика, изкуство, природозащитна дейност.
Умея да генерирам идеи, които успешно да претворявам в реалност! Бих искала да работя изцяло онлайн, затова нямам търпение да стана част от Вашите следващи проекти!
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на Надя Иванова във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук