Меню

Публичен профил

Йоана Стоева

*
  • София
    10 лв./час
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Не
Банкова сметка Не
Като студент, в последната година от бакълавъра си, съм силно мотивирана да преследвам кариерни възможности и да се развивам като професионалист.

Имам близо две години опит като Customer Support Representative. Основните ми задължения включваха кореспонденция по имейл и работа с няколко платформи за управление на връзките с клиенти. Обработвах вътрешни заявки за работни графици за определен период от време. Придобих умения за работа със софтуер за управление на персонала. Винаги се стремях към отлично представяне, отличаващи се дневни доклади, както и придържане към всички политики в офиса.

В момента уча "Маркетинг и стратегическо планиране" в УНСС. Обучението се провежда изцяло на английски език и се състои от основни маркетинг дисциплини, както и някои, които са обвързани с планиране и изпълнение на планове. Изучавала съм и "Международен бизнес" в Metropolitan University, Прага. Завърших Национална финансово-стопанска гимназия с отличен успех.

Изучавала съм английски (C1), немски (B1) и испански език (A2).Участвала съм в програмите на JA България за предприемачество и устойчиво развитие. Опитът ми включва и стаж в чужбина с фокус върху Управление на връзките с клиенти, част от програмата „Учене през целия живот“. Осъществих и мобилност по програма. Еразъм+. Наскоро положих успешно изпитите за Google AdWords сертификат.

Силните ми качества включват адаптивност, комуникативност, организираност (управление на времето), отговорност и дисциплинираност. Вярвам силно, че гореизброените биха ми помогнали значително във всеки бъдещ проект.





Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на Йоана Стоева във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук