Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Публичен профил

*

Кристина Радославова Симеонова

  • 0 отзива, 2 участия
  1. 30%

Визитка

Завършила съм средно образование Управление на малък и среден бизнес в СОУ Възраждане, гр. Русе.
Работила съм като кредитен, застрахователен и продавач консултант.
След това се преориентирах към артистичния сектор. Няколко години се занимавах с аранжиране на събития и снимане на събития.
Започнах да уча и да работя като графичен дизайнер. Имам много опит в създаването на визии за социалните медии и google AdWords.
През последните години натрупах опит в поддържане на фейсбук страници - изготвяне и представяне на месечен план за публикации във фейсбук, e-mail кампании. Месечни статистики с резултати от поддръжката на фейсбук страници.
Имам опит и знания в организирането, проследяването и подреждането на информация, свързана с процесите на фирми. Писане на работни инструкции и следене за спазването им. Следене високото ниво на обслужване и спазване на работните стандарти и норми.
  • Местонахождение: Русе
  • Тарифа: 10 лв./час

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Кристина Радославова Симеонова във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на Кристина Радославова Симеонова е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.