Меню

Публичен профил

Силвия Димитрова

*
  • Самоков
    20 лв./час
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Не
Банкова сметка Не
Името ми е Силвия Димитрова. Аз съм на 23 години и в момента съм в процес на завършване, специалност „Книгоиздаване“ във Факултета по журналистика и масова комуникация към Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

За периода 2014-2017 г. бях блогър в екипа на платформата WishBOX, а в последствие и главен редактор. В този кратък период работих усърдно и развивах уменията си, които смятам, че ще ми бъдат от полза за позицията, която предлагате. Задачите ми като част от екипа на WishBOX бяха подготвянето на няколко статии седмично, поддържането на социалните мрежи на платформата и разпределянето на теми за статии, и поставянето на срокове, към другите блогъри от екипа.

В периода 2016-2017 г. имах възможността да създам и координирам Доброволчески клуб „Мечтите стават реалност“ – Самоков, където управлявах екип от 20 участници в проекта. Благодарение на най-успешната инициатива на клуба, домът за стари хора в гр. Самоков, бе снабден с лекарства от първа необходимост. Чрез инициативата бях способна да развия организационните и комуникационните си умения – успях да намеря спонсори, които да помогнат за осъществяването на инициативата. След този успех, продължих със своето развитие като организирах фестивал за Английската и Американската култура, в своето училище – Средно училище „Отец Паисий“ – гр. Самоков. Благодарение на комуникацията с локални фирми за спонсорирането на фестивала, както и многобройните разговори с „British Council“ и “Integral”, които също бяха част от фестивала, в момента нямам притеснения да комуникирам или да водя бизнес кореспонденция.

През юни 2016 г. започнах работа като сервитьор в местен ресторант в гр. Самоков, тази възможност ми даде шанс да работя с екип от професионалисти. Това ме научи и ми показа какво е да имаш истинска работа, да имаш собствени доходи и да се издържаш сам.

През юли, същата година, бях избрана да участвам в академията, организирана от GLOW Association – Leadership Academy GLOW. Това беше не само невероятно изживяване, това беше именно като училище. Лятната академия ме научи на много неща – как да бъда лидер; как да изразявам чувствата си, независимо дали ще се харесат на другите, или не. По време на академията разбрах какво всъщност означава да си лидер и да притежаваш лидерски умения. Това не е просто управляване на хора, това означава да ги подкрепяш, да им помагаш и да има даваш съвети.

През април 2017 г. бях стажант в GLOW Association и YOUTHub като заемах позицията в отдел „Маркетинг и социални мрежи“. Работата ми беше да създавам изображения, които да привличат вниманието на потребителите, да ги публикувам във Facebook и Instagram, както и да поддържам тези социални мрежи. Също така работата ми включваше подготвяне на статии относно възможности за млади хора.

През май, същата година, бях част и от менторската програма на GLOW Association – GLOWise Mentorship Program. Там ми беше предоставен ментор, който ми възлагаше задачи, за да обогатя себе си и да развия още повече своите способности. Освен това, по същото време, подготвях и събитие свързано с кариерно ориентиране, много подобна инициатива на фестивала, който описах по-горе.

През 2017 г. след завършването на средното ми образование с отличие, веднага се насочих към Факултета по журналистика и масова комуникация, тъй като мечтата ми беше да пиша, да разказвам истории, или поне да ги чета и да ги подготвям за печат. Оттам дойде и желанието именно за специалността „Книгоиздаване“, вероятно и поради голямата ми любов към книгите.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на Силвия Димитрова във Вашия списък с Партньори.




    Качете вашия банер тук