Меню

Публичен профил

*

Ния Узунова

  • 0 отзива, 8 участия
  1. 40%

Визитка

Здравейте!
Завършила съм езикова гимназия с профил "Английски език", а след това и Русенски университет, специалност "Европеистика и многостепенно управление", отново с английски.
Последната ми офис позиция беше като ВИД Търговски директор в Еконт Експрес ООД, а оттам нататък поех по пътя на фрийлансъра : )
Работила съм като HR мениджър за базирана в Лондон, проп трейдинг компания; писала съм и продължавам да пиша статии за популярен български уебсайт; работила съм по редица фрийланс проекти, включващи: онлайн клиентски чат съпорт, Интернет проучвания, въвеждане на данни, преводи от и на английски език, изготвяне на транскрипция за популярен западен уебсайт, както и имам опит като Social Media Evaluator за една от най-големите австралийски компании, развиващи дейността си в тази сфера.
Работя свободно с офис пакета на Microsoft, с Google Drive, time management tools като Trello, Wunderlist и др., различни видове CRM системи, в т.ч. Insightly, Jira.
За себе си мога да кажа, че винаги търся начини да усъвършенствам уменията си и съм готова да уча нови неща, за да мога да бъда максимално полезна за клиентите си.
  • Местонахождение: Ruse

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Ния Узунова във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на Ния Узунова е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.