Меню

Публичен профил

vsichkozastudenti

*
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Не
Банкова сметка Не
Времето е най-ценният ресурс в забързаното ежедневие в което живеем. Ако ни възложите да напишем писмена работа ние ще я разработим в срока който сте посочили. Писмените работи, които пишем са оригинални и не се предоставят за ползване от друго лице. Желаем успех на всички студенти и много отлични оценки!

Замислете се когато от други сайтове ви предлагат подозрително ниски цени за изработка на курсова работа, дипломна или есе. Или когато се рекламират за разработка на вашата поръчка в невероятни кратки срокове. То тогава най-вероятно ви продават вече написани работи с леки корекции. Това ви гарантира сигурен провал в университета. Защото чрез модерните програми за откриване на плагиатски текстове много лесно биват хващани подобни практики.

Ние ви предлагаме винаги авторски писмени работи. Написани от високо ерудирани автори. Чието време е изцяло посветено на писането на вашите поръчки. Цената за всяка разработка е съобразена с трудността на заданието и срокът за изпълнение на поръчката. Като клиенти трябва да знаете, че за изработката на една курсова работа от среден обем 10 страници е необходимо време от няколко дни. Това е обособено от факта, че е необходимо проучване на източниците както и оформяне на самата разработка. За дипломна работа със среден обем 60-80 страници е необходимо време поне от месец и половина, за да се изработи качествено и да защитите с висока оценка.

Не забравяйте, че винаги сме готови да Ви консултираме, както и да направим корекции съобразени с рецензията от научния ви ръководител. При нужда звъннете или ни изпратете съобщение.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на vsichkozastudenti във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук