Меню

Публичен профил

Hristo Dimitrov

*
  • Пловдив
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Да
Банкова сметка Не
Ентусиазиран уеб разработчик със силно желание за развитие. Със задълбочени познания, добри комуникативни умения и отговорно отношение към работния процес. Отборен играч и бързо учащт се.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Списък с отзиви

Изключително коректен и изпълнителен по поставените задачи. Получихме исканите резултати в кратък срок и на договореното заплащане. Ако търсите специалист, на който поставяте проблем и получавате решение без излишни разговори и уточнения, това е точния специалист за Вас.
ippetkov / 29.03.2023 / Оценка: 6
Съгласява се на одобрени от двете страни условия за работа и в последствие не ги спазва, а именно: 1. Извършеният обем от работа да се заплаща на астрономически час. 2. Без нужно предварително задание от страна на работодателя. 3. Работодателя дава определени задачи и следи процеса на работа през този астрономически час. След почти месец загубено време в уговорки, безcмислени чатове и нежелание да се използва телефон, за да се съкрати времето за комуникация: 1. Не се даде възможност на работодателя да следи процеса на работа и така същият няма реална възможност да прецени какъв обем от работа се извършва, за съответния заплатен астрономически час. 2. Г-н Димитров променя одобрените от двете страни условия за работа едностранно, като по този начин поставя работодателят в неизгодна позиция. При така възникналата ситуация и неспазване на поетите ангажименти, изводът е един: Г-н Димитров е несигурен в професионалните си умения, не следва одобрени от двете страни условия за работа и не спазва поетите ангажименти. Не препоръчвам.
zhelev81 / 04.08.2023 / Оценка: 2

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на Hristo Dimitrov във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук