Меню

Публичен профил

*

GNL Media

  • 0 отзива, 0 участия
  1. 30%

Визитка

Green Light Media е творческо дизайн студио с дългогодишен опит и екип от доказани специалисти. Приемаме проекти от създаването на концепцията на бранда до постоянната му поддръжка. Създаването на красиви и уникални дизайни е един от специалитетите на екипа на GNL. Стремим се да направим единствени по рода си уеб сайт дизайни, които ще те отличават от тълпата. Ние сме любознателни и винаги отворени за интересни проекти и нови предизвикателства.

Green Light Media е създадена през 2010 г. като студио за графичен дизайн на свободна практика, уеб дизайн и медия. През последните няколко години ние разработвахме лога, графични дизайни, уеб сайтове и онлайн магазини за стартиращи фирми и малки предприятия. Нашата основна цел е в цялостното създаване на твоя бранд – от направата на нов лого дизайн до проектирането на сайт и корпоративна идентичност. Винаги търсим възможността за изграждане на бранд от нулата. Можеш да прегледаш нашето уеб сайт портфолио и лого портфолио и ще видиш, че искаш точно ние да създадем твоя нов проект, лого или уеб сайт.

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на GNL Media във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на GNL Media е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.