Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Публичен профил

*

Петя Гайдажиева (заклет преводач)

  • 0 отзива, 4 участия
  1. 30%

Визитка

Здравейте! Казвам се Петя Гайдажиева, притежавам Магистърска степен по превод от и на немски език. Също така съм Заклет преводач от и на немски език, одобрен от МВнР.
Притежавам сертификати за владеене на немски език на ниво С1 DSD (Deutsches Sprach Diplom) 2010г. , както и ÖSD (Österreichises Sprach Diplom)2010г. на ниво B2. Занимавам се професионално с превод от немски на български език на художествени текстове, документи в сферата на икономика, право, европеистика и публицистични статии, също така предлагам езиково обучение по немски език за ниво А1, А2, B1, B2. Благодаря!
  • Местонахождение: София

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Петя Гайдажиева (заклет преводач) във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на Петя Гайдажиева (заклет преводач) е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.