Меню

Публичен профил

Kristina Pavlova

*
  • София
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Не
Банкова сметка Не
Здравейте! Казвам се Кристина Павлова и съм активен фрийлансър, в областта на копирайтинга и правото, от една година. Завършила съм специалност Право, магистър. Основната ми дейност е в една от водещите IT компании в света и е свързана с изготвяне на процесуални документи за клиентите на компанията. Допълнително съм се занимавала с множество проекти в областта на криптовалутите, медицината, правото, мода, красота, козметика. Сертифицирана съм за ниво С1 на английски език. Активно търся нови проекти.
Kristina Pavlova не е попълнил своите умения.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Списък с отзиви

Много некоректна! Дължи ни 120лв. за статии, които сме й направили. Не можем да се свържем с нея, крие се. Работим дълго време като копирайтъри, но такава измама никога не ни се е случвала. Въобще не я препоръчваме! Едва ли ще си получим парите, но поне други хора да не бъдат измамени от нея. В този сайт има два профила, зад които добре се е покрила. Другият е npavlova. Внимавайте с нея!
/ 30.09.2019 / Оценка: 2
Изключително неуравновесена личност, която през цялото време лъжеше и отлагаше плащането. В крайна сметка плати доста по-малко, отколкото се бяхме разбрали. Заплашва със съдилища и саморазправа, все пак работи в застрахователно дружество. Ето и част от разговора ни във Вайбър: [ 30 септември 2019 г. 15:33 ] Kristina: Нали ти казах, бе [ 30 септември 2019 г. 15:33 ] Kristina: Мизерник [ 30 септември 2019 г. 15:03 ] Kristina: Клиента за такава помия няма също да ти плати Ако имаше по-нисък резултат от една звезда, с удоволствие бих й дал. Но тя не е виновна, нужни са й грижи.
/ 01.10.2019 / Оценка: 2

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на Kristina Pavlova във Вашия списък с Партньори.




    Качете вашия банер тук