Меню

Публичен профил

*

Жермена Безова

  • 0 отзива, 6 участия
  1. 40%

Визитка

Referati-bg.net предлага на своите клиенти качествена, надеждна и уникална изработка на реферати, курсови, дипломни работи, презентации, есета, казуси и курсови проекти по индивидуални поръчки в най-различни области: Икономика, PR и бизнес комуникации, Хуманитарни науки, Публична администрация, Компютърни науки и технологии, История, Счетоводство, Финанси, Туризъм и Право, с доказано и надеждно изпълнение на посочените разработки.


Освен, че всички теми се разработват индивидуално и се отнасям лично към тях като към свои разработки, аз се стремя и към използването не само на българска литература и интернет източници, а наблягаме и на чуждите автори и литература.
Мой приоритет са вашите разработки да бъдат на най – високо ниво и на най – достъпни цени !!!


Целта ми е да Ви предложа най – добрите и качествени услуги за всеки индивидуално, на най – ниски цени !!!

Вашият успех е най – важен !!!Всяка тема може да бъде изработена в даденият от Вас срок. Като за Дипломни работи и по специални казуси не по рано от 3 работни дни. Поръчки се приемат по всяко време, като ще се свържа с Вас лично за уточняване на подробностите около разработката в най кратък срок.
  • Местонахождение: Стара Загора
  • Тарифа: 10 лв./час

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Жермена Безова във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на Жермена Безова е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.