Меню

Публичен профил

*

Първан Киров

  • 0 отзива, 1 участие
  1. 10%

Визитка

Казвам се Първан Киров. Роден съм в град София на 04.06.1985г. Завършил съм “Аграрния университет” Пловдив, специалност Растителна защита, степен магистър. Средното си образование съм завършил в Професионална гимназия по горско стопанство „Христо Ботев „Велинград. В момента живея в София, семеен съм и работя в областта на търговията. Интересите ми са изцяло насочени към литературата и историята.
Пиша разкази отскоро. Привлича ме ловната тема, пътеписа и селският бит и култура. Ловните ми разкази често се публикуват в списание “Български ловецъ”. Миналата година две от творбите ми – “Бракониерът” и “Заврян зет” бяха публикувани в списание “Пламък”; издание на Съюза на българските писатели. Мои творби попаднаха в Антологията на вестник “Отвъд кориците“. Имам грамота от Националната женска организация на ВМРО за спечелено второ място на конкурса “Как виждам доброто”, категория есе, както и грамота за участие в Първия национален литературен конкурс “ Децата на Паисий”, на тема “Пирин е съдба”. Участвал съм на литературни четения на различни тематики в жанровете фентъзи и фантастика. Член съм на Конфедерацията на българските писатели. Тази година излязоха книгите ми – „Ловни пътеки“ и “Главната улица“.
  • Местонахождение: София
Първан Киров не е попълнил своите умения.

Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Първан Киров във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на Първан Киров е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.