Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Публичен профил

*

Весела Ганева

  • 1 отзив, 7 участия
  1. 70%

Визитка

По образование съм филолог. Имам опит в сферата на рекламата, администрацията, журналистиката, PR, модерирането. Към настоящия момент работя дистанционно за английската фирма ICS.
По време на студентството си работих като журналист в сферата на културата за mediacafe.bg. Научих се да пиша задълбочени текстове със статут на критика за театър, кино, литература, изобразително изкуство и много други сфери. Работата ми даде възможност да добия опит в писането на публицистични и рекламни текстове за , успоредно с това започнах да работя за trendo.bg ( дъщерна фирма на grabo.bg). Работата за бранда разви моите организационни умения и способност да завършвам всяка възложена ми задача в определен срок. Позицията ми беше на модератор, corywriter, отговорник "рекламен отдел". Тя изискваше гъвкавост и креативност.
Сертифицирана съм след успешно завършен стаж за copywirter във фирмата Seo max Plovdiv.
Имам богат опит в научното писане, запозната съм с изискванията на научния апарат - 2 дипломни работи зад гърба ми и участие в два европейски научни проекта - "Език и интуиция в лингвистичния и литературен дискурс" и "Пловдив – от мултиезиков и мултикултурен център на Източна Румелия до Европейска столица на културата".
Към настоящия момент съм докторант , специалност " Западноевропейска литература. Владея два чужди езика: английски и руски. Английският ми е на много добро ниво - FCE, имам сертификат за руски език - А2. Към настоящия момент участвам и водя европейски проекти Erasmus +.

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Весела Ганева във Вашия списък с Партньори.


Списък с отзиви

Страхотен специалист. Коректност и спазване на срокове. Препоръчвам работата с нея!
Мария Гутева / Оценка: 5

Ако профилът на Весела Ганева е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.