Меню

Публичен профил

Весела Ганева

*
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Не
Банкова сметка Не
По образование съм филолог. Имам опит в сферата на рекламата, администрацията, журналистиката, PR, модерирането. Към настоящия момент работя дистанционно за английската фирма ICS.
По време на студентството си работих като журналист в сферата на културата за mediacafe.bg. Научих се да пиша задълбочени текстове със статут на критика за театър, кино, литература, изобразително изкуство и много други сфери. Работата ми даде възможност да добия опит в писането на публицистични и рекламни текстове, успоредно с това започнах да работя за trendo.bg ( дъщерна фирма на grabo.bg). Работата за бранда разви моите организационни умения и способности да завършвам всяка възложена ми задача в определен срок. Позицията ми беше на модератор, corywriter, отговорник "рекламен отдел". Тя изискваше гъвкавост и креативност.
Сертифицирана съм след успешно завършен стаж за copywirter във фирмата Seo max Plovdiv.
Имам богат опит в научното писане, запозната съм с изискванията на научния апарат - 2 дипломни работи зад гърба ми и участие в два европейски научни проекта - "Език и интуиция в лингвистичния и литературен дискурс" и "Пловдив – от мултиезиков и мултикултурен център на Източна Румелия до Европейска столица на културата".
Към настоящия момент съм докторант , специалност " Западноевропейска литература". Владея два чужди езика: английски и руски. Английският ми е на много добро ниво - FCE, имам сертификат за руски език - А2. Към настоящия момент участвам и водя европейски проекти по европейската програма Erasmus +.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Списък с отзиви

Страхотен специалист. Коректност и спазване на срокове. Препоръчвам работата с нея!
Мария Гутева / 03.04.2020 / Оценка: 6

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на Весела Ганева във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук