Меню

Публичен профил

Геновева Илиева

*
  • гр. Варна
    7 лв./час
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Да
Банкова сметка Не
Превеждам на/от руски и английски. Превеждам статии, инструкции, уебсайтове, книги, презентации и много други. Изготвям статии на най-различна тематика на български, руски или английски. Разработвам курсови и дипломни работи, реферати, казуси и доклади. Пиша есета, правя преразкази. Мога да разработя темите на английски или руски. Редактирам и правя корекция на текстове. Имам завършени две университетски педагогически специалности. Първата специалност е "Български език и руски език" със степен "бакалавър", а втората специалност е "Английска филология" със степен "магистър". Имам вече повече от 20 години опит в изготвянето на научни трудове, писмени работи и преводи. Завършила съм и друга специалност "Осигурително и застрахователно дело" професия "финансист" и мога да изготвям теми или друг вид писмени работи на тази тематика. Специализирала съм се и в копирайтинга. Мога да набирам текст.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Списък с отзиви

Госпожата явно превежда с Google Translate и според нея " нямате право да спорите с Google". Невероятно груба реакция след отказ за съвместна работа. Професионалните качества оставям без коментар.
/ 17.09.2019 / Оценка: 2
Госпожата ми иска 50 лв за 3,600 знака. Абсурд
Анастасия Шпагина / 20.03.2020 / Оценка: 2
Госпожата превежда с Google Translate.
Асен Баръмов / 23.06.2020 / Оценка: 2
Госпожата е не коректна!Не и се доверявайте!
Цветелина Петкова / 28.10.2020 / Оценка: 2
Изключително некоректна!
Цветелинна Милорад / 28.10.2020 / Оценка: 2
Некоректна
Ивайло Христов / 28.10.2020 / Оценка: 2
Геновева Илиева е измамник, който взима пари за да свършиш работа, след което съчинява небивалици за оправдание, присвоява си авансово преведената сума и не върши нищо. Пазете се!
Варана / 01.11.2020 / Оценка: 2
Некоректна! Копира текстове от интернет! Не и се доверявайте, само ще си дадете парите напразно !
Iori 17 / 23.11.2020 / Оценка: 2
Геновева Илиева допуска правописна грешка при кандидатстване за редактор и коректор, как очаква одобрение при положение, че тя самата пише неграмотно?!
/ 10.01.2021 / Оценка: 2
Геновева не се опитва сама да напише разработките. Изключително много плагиатства и не отговаря на поставените критерий. Некоректна!
Желюмира / 23.01.2022 / Оценка: 2
Здравейте, пиша ви с молба да не се доверявате на тази жена - Геновева Илиева, ЕГН: 7002231090, ако разбира се тоа е истинското и име и ЕГН. Такива хора трябва да бъдат съдени и да си търсим правата по съдебен ред. Прдеи ден ми беше изпратено копирано от интернет есе , което съответно заплатих ден по - рано, но най - лошото е че синът ми предаде есето без да провери дали не е копирано и сега е заплашен с изключване. Огромната ни грешка е , че имахме неблагоразумието да се доверим на тази жена. Умолявам Ви не се доверявайте...
Ива Иванова / 12.04.2022 / Оценка: 3
И аз бях измамена от тази жена . Трябваше да напише дипломна работа, а тя прати вещо ,което въобще не отговаря на това, което трябваше. Защо не и блокират обявата и да я съдят ?
Гергана Атанасова / 20.02.2023 / Оценка: 2

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на Геновева Илиева във Вашия списък с Партньори.

Качете вашия банер тук