Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Публичен профил

*

Мартин Димчев

  • 1 отзив, 4 участия
  1. 50%

Визитка

Моята сила е в маркетинг, менижмънт, продабжи и социални медии. Бил съм съсобственик на ресторант и бунгала в к.к. Албена. Собственик на магазин за хранителни стоки. Бизнесите не са пропаднали - продадени след много добри оферти. Да имаш собствен бизнес не е за всеки. За мен е по-интересно постоянно да се занимаваш с нещо ново - това ме прави щастлив. Работил съм като общ работник за да видя как е в строителния бизнес, след 2 месеца като такъв - отговорник на бригада (бизнеса е на роднина и го помолих да ме вземе на работа неплатено, да се запозная с този бизнес). Преминал през курсовете на Тай Лопез - Social Media Marketing Agency, Entrepreneurs Starter Kit, How to invest your money. Също и Grant Cardone - Marketing Masterclass и още няколко от неговите курса. Като източници на финанси се занимавам с stock trading, продажби онлайн и извън интернет, маркетинг и мениджънт, stock trading треньор, бизнес консултант - създаване или разширяване на вече съществуващ бизнес. Тук съм за да помагам с наученото за развитието на малки и средни бизнеси и хора които искат да успеят. Знам колко много мога да предложа в тази насока. За мен всичко свързано с бизнеса не може да се нарече "работа", за мен е нещо от което дълбо се интересувам и ми доставя удоволствие да постигам резултати в тази област. Аз съм човек с доста натоварен график, но и вярвам, че всеки трябва да има няколко източника на средства и да влага 110% от себе си във всеки един от тях. Ако имате въпроси - пишете лично съобщение и с радост ще ви отговоря.

За сайта научих на 4-ти декември 2018 - смятам, че мога да помогна на много хора в сферите които съм изброил и реших да се присъединя.

Не съм тук за да изкарвам много пари - повече за да помогам с каквото мога. Моето време си има цена, но тя е съобразена с вашите финансови възможности. При всяка продажба (на услуги) има договаряне. И аз съм на този прицип - винаги можем да се договорим за да сме доволни и двете страни.
  • Местонахождение: Добрич

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Мартин Димчев във Вашия списък с Партньори.


Списък с отзиви

Имах бизнес консултация с него.Уговорката ни беше за един час,но целия ни разговор продължи с 20 минути над договореното.Мартин отказа да ме таксува за тях.Добре запознат с материята и съм много доволна от разговора който проведохме.

Ако профилът на Мартин Димчев е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.