Меню

Публичен профил

Мартин Димчев

*
  • Добрич
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Да
Банкова сметка Не
Моята сила е в маркетинг, менижмънт, продабжи и социални медии. Бил съм съсобственик на ресторант и бунгала в к.к. Албена. Собственик на магазин за хранителни стоки. Бизнесите не са пропаднали - продадени след много добри оферти. Да имаш собствен бизнес не е за всеки. За мен е по-интересно постоянно да се занимаваш с нещо ново - това ме прави щастлив. Работил съм като общ работник за да видя как е в строителния бизнес, след 2 месеца като такъв - отговорник на бригада (бизнеса е на роднина и го помолих да ме вземе на работа неплатено, да се запозная с този бизнес). Преминал през курсовете на Тай Лопез - Social Media Marketing Agency, Entrepreneurs Starter Kit, How to invest your money. Също и Grant Cardone - Marketing Masterclass и още няколко от неговите курса. Като източници на финанси се занимавам с stock trading, продажби онлайн и извън интернет, маркетинг и мениджънт, stock trading треньор, бизнес консултант - създаване или разширяване на вече съществуващ бизнес. Тук съм за да помагам с наученото за развитието на малки и средни бизнеси и хора които искат да успеят. Знам колко много мога да предложа в тази насока. За мен всичко свързано с бизнеса не може да се нарече "работа", за мен е нещо от което дълбо се интересувам и ми доставя удоволствие да постигам резултати в тази област. Аз съм човек с доста натоварен график, но и вярвам, че всеки трябва да има няколко източника на средства и да влага 110% от себе си във всеки един от тях. Ако имате въпроси - пишете лично съобщение и с радост ще ви отговоря.

За сайта научих на 4-ти декември 2018 - смятам, че мога да помогна на много хора в сферите които съм изброил и реших да се присъединя.

Не съм тук за да изкарвам много пари - повече за да помогам с каквото мога. Моето време си има цена, но тя е съобразена с вашите финансови възможности. При всяка продажба (на услуги) има договаряне. И аз съм на този прицип - винаги можем да се договорим за да сме доволни и двете страни.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Списък с отзиви

Имах бизнес консултация с него.Уговорката ни беше за един час,но целия ни разговор продължи с 20 минути над договореното.Мартин отказа да ме таксува за тях.Добре запознат с материята и съм много доволна от разговора който проведохме.
Ивелина Стефанова / 04.12.2018 / Оценка: 6

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на Мартин Димчев във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук