Меню

Публичен профил

*

Александра Димитрова

  • 1 отзив, 10 участия
  1. 50%

Визитка

Аз съм графичен дизайнер и илюстратор. Завършила съм висшето си образование със специалност Графичен дизайн и фотография, АМТИИ, гр. Пловдив. Повече от 7 години работя активно в областа на рекламата. Имам богат опит в работата както с едногратни малки проекти, така и с изграждането на цялостни бранд идентичности. Силата ми е в киейтив дизайна-цялостни концепции и визии за различни целеви кампании. От 3 години активно работя в областа на дигиталната илюстрация.
  • Местонахождение: Бургас

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Александра Димитрова във Вашия списък с Партньори.


Списък с отзиви

Здравейте, Искам да Ви предложа да направите изображения на 31 символа, които са свързани с мой авторски метод. Ще се радвам да работим заедно и да получа така необходимата ми помощ. Също така имам изисквания, които са свързани със запазването на авторските права на метода. Ако сте съгласна да работим заедно ще изготвим договор с моя адвокат, в които ще уточним всичко. Ако сте заинтригувани, моля да ми пишете на email: i000@abv.bg
Ivet Zdravkova / Оценка: 3

Ако профилът на Александра Димитрова е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.