Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Публичен профил

*

Ника Ганева

  • 1 отзив, 3 участия
  1. 50%

Визитка

Здравейте, аз съм Ника и мога да Ви бъда полезна с:

-Конферентен и традиционен превод от английски на български и обратно;

-Съставяне на оригинални текстове като статии, резюмета, анализи, продуктово представяне, художествен текст, реферати и научни разработки (главно в сферата на правото, политологията, психологията и философията, но не само);

Занимавам се с писане и преводи от 2013-та година. Изпълнявам приетите проекти бързо и коректно, а когато не разполагам с необходимата компетентност, не губя ценното Ви време.

Ако се нуждаете от човек с визия и въображение, от някого, дето да напише онзи досаден доклад за историята на българския парламентаризъм вместо Вас, или просто да преведе етикетите на новата Ви стока, пишете ми за повече информация. :)

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Ника Ганева във Вашия списък с Партньори.


Списък с отзиви

Отличен превод и коректно отношение.
Ivan Iordanov / Оценка: 5

Ако профилът на Ника Ганева е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.