Меню

Публичен профил

*

Ивайло Младенов

  • 0 отзива, 6 участия
  1. 40%

Визитка

Фронт-енд Уеб Дизайнер с над три години опит в изграждането, персонализирането и поддръжката на WordPress базирани сайтове от всякакъв тип – електронни магазини, корпоративни сайтове, медийни платформи и др.

Ориентиран съм към установяване на дългосрочни взаимоотношения, като проявявам интерес главно към „WordPress” проекти свързани с изграждане, мигриране, ребрандиране (редизайн), персонализиране и/или комплексно обслужване на фирмени сайтове, медии и е-магазини.

В случай на договорен ангажимент с дълготраен характер, предлагам безплатно инсталиране и настройки на CMS платформата, както и на необходимите за изпълнение на проекта дизайнерска тема и приложения (плъгини).

ОЩЕ ЗА МЕН:

Креативен Директор, Видео Монтажист и Графичен Дизайнер с над 15 години опит в изготвянето, осъществяването и управлението на проекти, с изградени професионални умения в следните области: Видео и Фотообработка; Графичен и Уеб Дизайн; Маркетинг и Реклама (в т.ч. Брандинг и Корпоративна Идентичност).

Прекъснал студент по „Маркетинг и Мениджмънт”, притежаващ следните професионални квалификации: „Графичен Дизайн”; „Управление на Малък и Среден Бизнес” и „Оперативно Счетоводство”.
  • Местонахождение: Варна
  • Тарифа: 50 лв./час

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Ивайло Младенов във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на Ивайло Младенов е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.