Меню

Публичен профил

Иван Врамин (Ivan Vramin)

*
  • София
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Да
Банкова сметка Не
Завършил съм бакалавърска степен по "Философия" и магистърска степен по "Литература, кино и визуална култура" в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Специализирах "Английски език и литература" в Карловия университет, Прага.

Имам опит с широк кръг от теми и различни видове текстове. От копита, медийни парчета и публикации в блогове до академични статии, художествена литература и поезия. В продължение на две години бях копирайтър и главен редактор на уебсайтовете и научния блог на The SWS Scientific Society.

В момента съм редактор/автор в kinematograf.bg - платформа за късометражно кино. Работя като писател на свободна практика с множество публикации в някои от основните онлайн издания в България. Работя като сценарист в независими кино проекти.
Иван Врамин (Ivan Vramin) не е попълнил своите умения.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Списък с отзиви

Изключително перо, усет, интелигентност. С доста копирайтъри работих преди Иван, след него - само с Иван. Той е различен, текстовете му са живи, вътре има доста повече отколкото сте пожелали. Хваща много бързо нюанса и го развива така, че и Вие самия четет по няколко пъти после, удоволствие е. Коректен, бърз и точен. Радвам се че попаднах на него, и ще работя дълго с него.
Adriana / 24.11.2020 / Оценка: 6

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на Иван Врамин (Ivan Vramin) във Вашия списък с Партньори.




    Качете вашия банер тук