Меню

Публичен профил

Силвия Левкова

*
  • Ямбол
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Не
Банкова сметка Не
Привет!

Казвам се Силвия Левкова, инженер по биотехнологии и специалист-магистър по безопасност на храни. Завършила съм бакалавърската си степен в ХТМУ-гр. София и магистърската си степен в УХТ-гр. Пловдив. Имам задълбочени познания по английски език благодарение на обучението ми в езикова гимназия, академичните ми дейности по време на висшето ми образование, както и професионалните ми ангажименти досега, които включват командировки в чужбина и ежедневни контакти с контрагенти. В момента съм действащ преводач, като насочеността ми е към медицински, микробиологичен, технически и инженерен английски, но категорично не се ограничава само с тези сфери.

Извън посочените професионални компетенции аз съм креативен и артистичен човек и съм се занимавала с писане на проза и поезия, статии за списания и уебсайтове на разнообразна тематика, създаване, оформление и редактиране на текстове и копирайтинг. Стилът ми на писане е адаптивен, а грамотността ми - безупречна.

Бих желала да се развивам не само като преводач, а и като автор на статии, есета, художествени и научни текстове, редактор и proofreader на книги и дипломни работи и копирайтър. Не се притеснявам от предизвикателства и желанието ми е да вземам участие в разнообразни проекти.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на Силвия Левкова във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук