Меню

Публичен профил

z_v_d

*
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Да
Банкова сметка Не
Предлагам бърз професионален компютърен набор, форматиране, редактиране и печат на текстове от всякакви носители и естество: документи, дипломни и курсови работи, лекции, реферати, дисертации, книги, доклади, документи, договори, есета, съчинения, художествена литература и текстове. Текстовете могат да бъдат от различни източници като ръкописно, сканирано копие, аудиозапис, хартиен носител и други.
Гарантирано качество, без граматични, пунктуационни и правописни грешки. Цената се определя в зависимост броя на страниците.
При нужда от редакция и форматиране на вече набран текст, цените се договарят в зависимост от обема на материала. Конфеденциалността на текстовете е гарантирана.
Създаване, попълване, обработване, редактиране и отпечатване на електронни таблици, диаграми и други. Много добри познания на Excel, свързване с хиперлинкове, използване на не толкова сложни формули и други. Работа с големи масиви и извличане на информация.
Изготвям корпоративни, учебни и други презентации от всякакъв тип на български език. Уникалният облик на презентацията е най-бързият път до успех!
Мога да обработвам снимки при необходимост с Photoshop. Също така създаване на рекламни материали.
Не всеки има времето да поддържа профилите на бизнеса си в социалните мрежи. Именно за това предлагам да го върша вместо Вас. В случай, че нямате времето да се занимавате с Вашите Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest и т.н. профили, можете да се свържете с мен.
Мога да се заема с публикуването на статус ъпдейти, снимки, статии и др. Също така да привлека нови последователи за Вашият бизнес.
Поддържане на сайтове, пускане на рекламни обяви, редакции и други.
Работя бързо и качествено според зададените от Вас критерии!
Владея английски и руски език - средно ниво.
Отворена съм и към други предложения. Бързо се уча и имам желанието. Но поради локацията ми предпочитам дистанционна работа.
Ако някой има нужда от подобни услуги или предложения, моля пишете на: z_v_d@abv.bg.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на z_v_d във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук