Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Публичен профил

* *

dmidevelopment

  • 0 отзива, 28 участия
  1. 60%

Визитка

Ди Ем Ай Дивелопмънт е динамично развиваща се компания с изключително богато портфолио от предлагани услуги. Екипът ни е от повече от 50 професионалисти, които са специализирани в следните сфери:
- дизайн: нашето криейтив студио изработва атрактивни дизайн решения за корпоративни и частни клиенти вече повече от 8 години. Можем да предложим изготвяне на дизайн концепция за провеждане на търговски или други кампании; дизайн на печатни материали; уеб дизайн; анимирани видеа; лого дизайн; моушън графикс; видео обработка и др.
- печатница: предлагаме предпечат, а в собствената ни печатна база можем да произведем всяко изделие от хартия - специализирани сме в листовия пълноцветен печат и всекидневно печатаме брошури, дипляни, различни малки книжки или по-обемни издания, каталози, книги, папки и др.; широкоформатният печат е друга услуга, в която имаме дългогодишен опит - можем да печатаме винили, фолиа, канави за картини, както и върху всяка друга ролна широкоформатна медиа;
- фирмата ни е един от основните вносители на рекламни материали за промоционални нужди - работим с над 20 от водещите европейски производители. Предлагаме всички видове брандиране - ситопечат, тампонен печат, флокс и флексо печат, лазерно гравиране, директен текстилен печат и др.
- имаме отличен опит и референции от клиенти за организиране на различни събития. Отделът ни по ивент мениджмънт може да организира всяко ваше събитие с внимание към детайлите.
За всички нови клиенти - предлагаме бонус, за да се уверите в качеството на нашата работа. При първа заявка за изпълнение, можете да ползвате безплатно една от нашите услуги - свържете се с нас, за да уточним нуждите ви и да получите персонален акаунт. Той ще се погрижи за целия процес - от уточняване на запитването ви до получаването на готовата продукция;
- екипът ни от програмисти може да ви помогне при избора на най-подходящата възможност за вашия корпоративен или личен сайт, на магазин или дори приложение;
- колегите от маркетинг отдела ни ще ви консултират за най-ефективните начини за достигане на потребители ви, ще планират и реализират най-ефективната офлайн или дигитална кампания
  • Местонахождение: София

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на dmidevelopment във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на dmidevelopment е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.