Меню

Публичен профил

*

Анастасия Кехайова

  • 0 отзива, 0 участия
  1. 20%

Визитка

Здравейте!

Казвам се Анастасия. Образованието си съм завършила в ПУ "Паисий Хилендарски" - по бакалавър съм филолог с английски език и руски език, а магистърската ми степен е "Бизнес комуникации и връзки с обществеността".

С превод, редакция и писане се занимавам от студентските си години – на свободна практика и като член на Лингвистичен клуб "Проф. Борис Симеонов" към Пловдивския университет.
Професионалният ми опит включва:
1) преподаване на английски и руски на деца и възрастни в частно езиково училище;
2) координационна дейност на специализиран Център за руски език и култура към Пловдивския университет – организиране и (медийно) отразяване на събития на руски език и български език; поддържане на комуникационни канали в социалните мрежи; подготовка на репортажи (в екип);
3) подготвяне на медийни анонси/новини и PR-материали за родни и чуждестранни СМИ като експерт "Връзки с обществеността" на ПУ „Паисий Хилендарски“.

Успоредно с това се занимавам с писмени преводи на свободна практика във всички комбинации между български, английски и руски езици в различни области.

В очакване на съвместната ни работа!
  • Местонахождение: Пловдив

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Анастасия Кехайова във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на Анастасия Кехайова е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.