Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Публичен профил

* *

Мария Иванова

  • 0 отзива, 2 участия
  1. 50%

Визитка

Името ми е Мария Иванова и работя в УТБ "Постбанк Некст". Започнах своя Професионален път преди една година и половина като млад служител в отдел "Професионално банкиране". Скоро станах експерт в тази област и благодарение на отличната ми работна дейност бях повишена в Главен Одитор на УТБ "Постбанк Некст". Харесвам работата си и я върша с усмивка на лице :)
Интересите ми са в областта на личностното развитие и надграждане на характеристиките и плюсовете ми като служител и работник. Професията ми изисква безкомпромисно отношение и отлична организация, които качества смятам че развивам успешно.
Свободното си време прекарвам с книга в ръка или сама пиша историята, която искам да прочета. Спортът ми е хоби, а съчетан с подходящата музика и приятелите ми е един от любимите ми начини да разпускам.
  • Местонахождение: София

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Мария Иванова във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на Мария Иванова е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.