Меню

Публичен профил

Kiril Ivanov

*
  • Sofia
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Да
Банкова сметка Не
Имам 17 години опит в създаването на софтуерни продукти, уеб сайтове и приложения. От 8 години разработвам мобилни приложения за Android и iOS.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Списък с отзиви

Благодаря на Кирил, за професионално изпълненият проект - мобилно приложение. Точно, прецизно и най-важното при спазване на поставеният срок. Изключителен професионалист!
KNikolova / 29.04.2020 / Оценка: 6
Изключително съм доволен от мобилното приложение, което г-н Иванов разработи за нас! Справи се с всички изисквания, които имахме в заданието си, по добре от колкото очаквахме. Целия процес на работа и комуникация премина много леко и забавно. Проекта ни беше готов 5 дена преди крайния срок който сам ни беше дал! Препоръчвам за всички, които търсят сигурност и високо качество!
Станислав Донев / 01.05.2020 / Оценка: 6
Уникален професионалист и Човек! Много съм доволна от сайта който ни направи, както и от всички съвети които ми даде за да подобрим негова работа! С удоволствие, ще продължа работата си с теб. Благодаря ти!
/ 21.05.2020 / Оценка: 6
Работата с него е истинско удоволствие! Работи изключително бързо и eфективно. Препоръчвам го на всеки, които иска работата да бъде свършена без излишни усложнения и въпроси!
Емо Петков / 28.05.2020 / Оценка: 6
Много Ви благодаря за безупречното изпълнение на възложеното от нас уеб приложение!
Петя Павлова / 30.03.2021 / Оценка: 6
Писах на Кирил за оценка на проект, но така и не получих оферта.
Васил Георгиев Янев / 20.12.2021 / Оценка: 5
Изключително съм доволна от мобилното приложение, което Кирил изработи за мен. Успява добре да анализира и да проникне в конкретната материя, след което дава всичко от себе си за постигане на възможно най-добрите резултати. Препоръчвам неговия професионализъм на всеки, който има нужда от подобни услуги. Съветите му дори се простират отвъд първоначално поставената задача. С удоволствие бих работила отново с него!
Stela Nikolova / 14.02.2022 / Оценка: 6

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на Kiril Ivanov във Вашия списък с Партньори.




    Качете вашия банер тук