Меню

Публичен профил

Радослава Антонова

*
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Да
Банкова сметка Не
Художник; интереси в областта на детската илюстрация, приложни изкуства, карикатури, мода, абстрактни композиции, графичен дизайн и др. Имам издадени детски книжки за оцветяване. Над 190 продадени картини в България и чужбина. Няколко самостоятелни изложби и много участия в ОХИ. Илюстрирала съм и детски книжки с приказки. Участвам в международни конкурси за илюстрации, лога и карикатури. Работя както с графични програми на таблет, така и с традиционни материали на хартия.
Пиша есета, кратки разкази, епиграми, хумористични фрагменти, фантастика, приказки и др. Участвам в литературни конкурси в България и чужбина. Печеля награди. Мои произведения са включени в 3 сборника на български и в много на испански език.
Имам издадена книга в чужбина на английски език с кратки разкази. Която е представяна на панаири на книгата в Европа и се разпространява в чужбина. Подготвям и други към момента.
Пиша по поръчка статии, резюмета, продуктови описания, ревюта за книги, реклами на български и английски език.
Мога да предложа изряден правопис и стилистика. Работя експедитивно, отговорно, с внимание към детайла. Спазвам поставени срокове. Притежавам много богата обща култура, която продължавам да обогатявам непрекъснато.
Мои неща могат да се видят в Instagram(slan4ogled2 ), в сайта за лично творчество " Откровения"(slan4ogled), В Контакте(Школа Щрихи), в Twiter(RadoslavaAnton2), в Linkedin( Школа Штрихи).
Радослава Антонова не е попълнил своите умения.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на Радослава Антонова във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук