Меню

Публичен профил

Нели Георова

*
  • Златица
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Да
Банкова сметка Не
Аз съм Нели Георова.
Завършила съм в езиковата гимназия в с. Челопеч и това ми даде знания по Английски(много добро писмено и говоримо ниво) и Испански език(начално ниво). Отделно знам и турски език много добро(отлично писмено и говоримо) ниво.
След това продължих образованието си в гр. Пловдив в Европейски колеж по икономика и управление(мениджмънт) където съм изучавала всички варианти на икономика, право, туризъм и също съм изготвяла Европейски проекти, които бяха използвани от общ. Хисаря, което за мен е изключително предимство и знание, с което бих била много полезна за вас.
След колежа продължих своята магистратура в ТУ гр. София със специалност Стопанско Управление, където затвърдих окончателно своите познания в сферата на икономиката и управлението.
Аз съм много амбициозна и старателна в своята дейност - изисквам от себе си да се справя перфектно във всяко мое начинание и не приемам посредствено отношение както към мен, така и към своята работа, защото влагам всичко от себе си за направата й. Много изпълнителна, лесно адаптивна в нови екипи и лесно усвояваща новите материали и знания за бързо развитие в новите начинания в работата.
Смятам, че ще съм много полезна в дейността на общината и бих успяла да помогна за по-добро развитие във всяка една сфера на дейност, което максимално да улесни Вашата работа.
Благодаря предварително и успешен ден!
С уважение Нели Георова
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на Нели Георова във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук