Меню

Публичен профил

Георги Пенчев

*
  • Шумен
    5 лв./час
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Не
Банкова сметка Не
Здравейте !
Благодаря за разглеждането :) ! Надявам се да се сработим добре !

Казвам се Георги и съм гр.Шумен
Говоря и пиша главно на Български , второстепенно английски (без сертиф)
На 22 години съм, Максимално удобство е дистанционната работа, в сферата на дата визуализирането и нейното правилно обработване и съхранение. Завърших Средното си образование във гимназия по облекло и хранене. ПГОХХТ Проф. Д-р Асен Златаров гр.Шумен Полагани изпити : БЕЛ и ФИЛ с рез. (Добър 4)
Работата и услугите предлагани са съсредоточени върху,събирането, съхранението,обработването и лесното визуализиране на големите числа в общи линий. Първата си трудова заетост придобих при ''Железов 2017 Еоод'' през Юли 2020, като ''Общ Работник'' след 6м чист трудов стаж ,бях преместен със споразумение като ''Касиер'' за период от приблизително 7 месесеца. Бързо и лесно усвояване на метода за фактуриране или вида и начина на сортиране на определен вид информация и нейната логистика, пълно осчетоводяване и водене до опр период. (1,3,6 мес.)
Запознат съм с използването на повечето вече разпространени платформи, за осчетоводяване,анализиране и визуализиране на вид информация (дата). Работя добре при по-конкретни параметри на работа, като вид и сфера на събиране на информацията. Цел на събирането на статистиката,Извод и преценка за отсяване, на излищната информация. за правилно поддържане на вашия бизнес план или проект Day by Day (ден по ден ) складови наличности,обортни ведемости,реклами и др.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на Георги Пенчев във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук