Меню

Публичен профил

Анита Кацарска

*
  • София
    11 лв./час
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Да
Банкова сметка Не
Рискувайки да повторя онова, което вече така или иначе е написано на първи ред в профила ми, казвам се Анита. На 25 (само? вече?). Работя като оператор обработка данни във винтидж/мърчандайз книжарница в София, където уменията ми се простират от посоченото в името на длъжността ми до писането на статии, правенето на снимки и тяхното обработване, както и комуникацията с клиенти.

Най-драго на сърцето ми е писането. Завършила съм бакалавър "Кино и телевизия" и магистратура "Международна журналистика и комуникации" в Глазгоуски университет, Шотландия. Писала съм за разнообразни платформи: студентското списание, Equanicity (британска платформа за човешки права), Кинематограф.бг (платформа за късометражно кино), Medium, собствения си блог, както и този на работното ми място, и списание "Осем", където бях на стаж едно лято. Разбира се, пиша и художествени текстове (засега само за себе си и близките си). Работила съм и като SEO копирайтър за американски клиенти, за чиито сайтове пишех статии и рецензии на продукти от Amazon.

В писането на свободна практика ми харесва възможността да проучвам непознати за мен теми, макар че с времето осъзнавам значението на това да пишеш по теми, от които искрено се интересуваш и на които даваш цялото си знание.

Отговорен, добър и позитивен човек съм, затова и се отнасям към работата си и хората около мен в лично и професионално отношение с уважение, нежност и разбиране. Обикновено тези ми личностни качества са причините работодателите ми да искат да се развивам на длъжността, поверена ми от тях.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на Анита Кацарска във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук