Меню

Публичен профил

Емил Стоянов

*
Здравейте, аз съм част от екипа на Weby.bg. Нашата мисия е да помогнем на компании от страната и чужбина да дигитализират дейността си. За да изпълним целта си, предлагаме широк набор от услуги в интернет пространството на достъпни цени, като например изработка, поддръжка, SEO оптимизация, обновяване на уеб сайтове и други.

В съвременния свят всичко се случва онлайн, поради тази причина наличието на уеб сайт е също толкова важно, колкото притежаванието на магазин, офис, електронна поща, телефонен номер и други. Много проучвания показват, че 70% от клиентите мислят, че за търсеното от тях ще има съдържание в интернет. Защо да търсите хората, когато те могат да Ви намерят сами? Ако развивате някакъв вид дейност в страната или чужбина, има 4 положителни срани от притежаването на уеб сайт, които ще Ви подтикнат да се свържете с нас.

1. Една от най-съществените ползи от притежаването на уеб сайт е, че Вашите клиенти винаги ще могат да ви открият – по всяко време и навсякъде. По този начин ще си гарантирате денонощно присъствие на пазара, дори когато сте извън работно време.

2. Повечето компании имат свой собствени сайтове, за да представят себе си и продуктите си в интернет пространството. Това означава, че липсата на сайт за Вас би довела до загуба на потенциални печалби. Сайтът Ви дава възможността да достигате до повече хора без излишни усилия и натоварване.

3. Уеб сайтът може да съдържа всичко, което бихте искали. Освен информация за Вас като телефонен номер, електронна поща и адрес, то един уеб сайт може да има в себе си онлайн магазин, информация за предоставяни услуги, онлайн формуляри, интерактивна карта и множество други възможности. Единствената граница за съдържанието на сайта са Вашето въображение и креативност.

4. Очаква се всеки реномиран бизнес, който уважава себе си и клиентите си, да има присъствие онлайн. Един красив и лесен за използване уеб сайт кара клиентите да се чувстват сигурни, използвайки Вашите услуги, тъй като сайтът е отражение на бизнеса Ви в онлайн пространството.

Можете да разберете повече за дейността ни от нашият уеб сайт - www.weby.bg
Пожелаваме Ви незабравимо изживяване в мрежата, от която се надяваме да станете част с нашата помощ.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на Емил Стоянов във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук