Меню

Публичен профил

Мартин Николов

*
  • Велико Търново
    15 лв./час
Имам богат опит в създаването на мое собствено съдържание за YouTube, Instagram и TikTok, което ми позволява да разбера уникалните изисквания на всяка платформа и как да създавам съдържание, което резонира с аудиторията.
Имам остро око за детайлите и разбирам значението на създаването на висококачествено съдържание, което да се откроява в днешния конкурентен дигитален пейзаж. Притежавам изключителни умения за редактиране на видео, включително добавяне на ефекти, преходи и саундтраци, за създаване на видеоклипове от професионален клас, които ангажират зрителите. Освен това съм опитен в редактирането на снимки и владея Photoshop за подобряване на изображения и създаване на зашеметяващи визуализации.
С моя огромен опит мога да предоставя висококачествени услуги за редактиране на видео в YouTube, Instagram и TikTok, както и услуги за редактиране на снимки, на клиенти, които искат да пренесат съдържанието си на следващото ниво. Разбирам важността на удовлетворяването на очакванията на клиентите и предоставянето на работа, която отговаря на техните специфични нужди.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на Мартин Николов във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук