Меню

Публичен профил

Филип

*
  • 10 лв./час
Като фриленс копирайтър, имам уменията да създавам качествено и убедително писмено съдържание за различни цели и аудитории. Мога да създавам правещи впечатление заглавия, за да привлека вниманието на читателите, и в същото време умея да запазя интереса им чрез ясни, кратки и вълнуващи редове.

Разбирам какво е важно за всяка целева група и мога да адаптирам стила и тонуса на писането си според нуждите на клиента. Също така мога да се справя с различни формати на съдържанието, като статии, блогове, продуктови описания, социални медии, имейл бюлетини и много други.

Като копирайтър имам уменията да изследвам и анализирам продукти, услуги и теми, за да генерирам нови идеи за съдържание и да създавам съдържание, което е релевантно и полезно за целевата група на клиента. Мога да комуникирам ефективно с клиентите си, за да разбера техните нужди и да работя с тях, за да създам съдържание, което е в съответствие с техните цели и стратегии за маркетинг.

Като фриленс копирайтър съм организиран и имам уменията да управлявам времето си, за да спазвам сроковете, наложени от клиенти ми. Предпазлив съм, когато става въпрос за качеството на съдържанието и винаги съм готов да правя корекции и да работя с клиента, за да постигнем оптимални резултати. Надявам се да бъда полезен на клиентите си да постигнат своите цели в онлайн средите, пълни с много нови възможности.

За повече информация или въпроси се свържете с мен.
Приятен ден! :)
Филип не е попълнил своите умения.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на Филип във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук