Меню

Публичен профил

Иван Черешарски

*
  • София
    15 лв./час
Oпитът, който имам от работата си като стажант и водещ в bTV, ме научи да работя в динамична обстановка, където спазването на крайни срокове е изключително важно. Притежавам отлични комуникационни умения, които съм развил чрез осъществяването на връзка с различни институции и лица. Имам способността да координирам различни екипи, да поемам инициатива и отговорност и да изпълнявам поставените цели.

Сред репортажите, които съм създавал са превръщането на учител в ИТ специалист, концертът на Соня Йончева и Пласидо Доминго, черната кутия на МиГ-29, Бритни Спиърс в битка за свободата си, неремонтиран път от 36 години и др.

Имам опит пред камера и като водещ на видео подкаста на лайфстайл уебсайта на bTV - LadyZone. Мои гости там са били Камелия Тодорова, Поли Недкова, Евелин Костова, WRS и др..

Имам познания за работа с Windows, Microsoft Office 365 и Google Workspace и с Adobe Creative Cloud. Притежавам отлична езикова грамотност и владея английски език на ниво C2, след успешно положен изпит САЕ, а другите чужди езици, които знам са испански и иврит.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на Иван Черешарски във Вашия списък с Партньори.




    Качете вашия банер тук