Меню

Публичен профил

Prodax

*
  • Пловдив
    39 лв./час
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Не
Банкова сметка Не
Занимавам се със сайтове от 1998 г. След 10 годишно прекъсване, от 2008 г. отново се занимавам с това, но вече като основна дейност. Имам около двеста сайта, форуми и магазини на всякакви системи. Справям се прилично с HTML, CSS, PHP, Python, C++ и mySQL. Правя редизайн на теми, промени по модули и плъгини. Нямам проблеми и със системи, с които не съм работил, трябва ми малко време да вникна. Работя предимно с Joomla, Word Press, e107, Zen Cart, Virtuemart, Oscommerce, phpBB, Presta Shop, Open Cart, Sugar CRM, Moodle, Odoo и много други. Имам повече от основни познания по SEO, от 10 години се занимавам и с реклама непрекъснато за 7-8 клиента, понаучил съм някои тънкости за Adwords и FB реклами. Поддържам над 200 сайта, повечето статични и стари.
Работя изключително по проекти, поддръжка, редизайн и прехвърляне от система на система, както и интегриране на различни на ниво БД и потребители. FTP ми е като локален диск, а Notepad++ универсален инструмент.
Не режа PSD, нямам нерви, не пиша статии и не правя ФБ групи и приложения.
Администрирам Linux сървъри, имам и значителен опит с търговски системи и видео наблюдение, отново на Linux сървъри. Хардуерист съм и нямам проблем с проектиране и програмиране на микро контролери и схемотехника.
Инсталиране и конфигуриране на Flash Media Server (напр. Red5) на VPS под Linux или физически сървър, инсталиране и конфигуриране на различни Java приложения върху него, като аудио и видео стрийминг, видео при поискване, аудио-видео чат и др., както и интеграция в сайтове. Мога да съдействам за намирането на подходящ, надежден, бърз, с добра свързаност и трафик и ценово атрактивен VPS или сървър навсякъде в Европа или в Щатите/Канада.
Преправяне на дизайн от CSS, HTML и код, вкл. PHP, отчасти и js, на всякакви дизайни, от готови темплейти за всякакви системи, до писани изцяло системи. Добавяне на нови функции, преправяне на плъгини и модули и др. подобни.

От 2012 се занимавам с внедряване и интеграция на ERP Odoo (OpenERP). Постепенно намалявам работата си по уебсайтове и магазини. Занимавам се активно с Moodle и интеграцията му с Kaltura и BBB предимно за стари клиенти.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на Prodax във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук