Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Публичен профил

*

petkova63

  • 0 отзива, 12 участия
  1. 40%

Визитка

Филолог и юрист - завършила СУ "Св.Кл.Охридски", степен "магистър". Дългогодишен опит в различни сфери на работа on-line. Работа с текст, създаване на авторски текстове с различна тематика /статии, реклами, анализи и др./. Копирайтинг услуги. Превеждане и адаптиране на текстове от/на руски, сръбски и хърватски езици. Квалифицирано превеждане и редактиране на юридически текстове, документи и др. от и на руски, сръбски и хърватски езици. Изготвяне на писмени правни консултации, анализи, договори и всякакви книжа, подготовка на нотариални сделки, проучване на правния статус на недвижими имоти. Създаване на авторски текстове /статии, теоретични разработки и др./ с правна тематика.

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на petkova63 във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на petkova63 е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.