Меню

Проект

Aвтор на учебни материали

Център за международно дистанционно обучение, провежда дистанционни обучения в множество направления в Европа. За своята дейност в България, Центърът търси мотивирани преподаватели в направленията:

1. Ароматерапия

2. Астрология

3. Фън шуй

Всеки преподавател е отговорен за създаването на учебни материали на български език и трябва да напътства обучаемите по време на курса. Изисквания и необходими умения:
С минимум 5 години опит в областта;
С отлична езикова и писмена култура;
Ние предлагаме:
- Дистанционна ангажираност за кандидати от цялата страна;
- Възможност за развитие и професионално израстване;
- Възможност за допълнителен доход

Кандидати // 3

Свиване
 • Кандидат
 • Ellena R Здравейте, проявявам интерес към предложението Ви.
  Бих могла да бъда от полза в ресор Ароматерапия, учила съм при сертифициран преподавател от школите на doTerra & The Tisserand Institute.

  Също, ще се радвам да помогна, ако имате нужда от преподавател в областта на личностното развитие и коучинга.
  Ще се радвам да се свържете с мен на ЛС.
  Поздрави!
  1. Aктивност:
  2. 40%
  40%
 • 10 дни

 • Кандидат
 • Nts028 Здравейте, активно изучавам астрология и съм изключително мотивирана да стана преподавател, както и да създавам учебни материали и да давам напътствия,
  Очаквам да с е свърйете с мен,
  Поздрави,
  1. Aктивност:
  2. 10%
  10%
 • 10 дни

 • Кандидат
 • Веда Ще се радвам да работим заедно, защото съм сигурна, че можем взаимно да си бъдем полезни. Без излишна скромност мога да заявя, че съм една от малкото в България, които владеят теорията и практиката на ведическата нумерология и ведическата астрология - материя, с която се занимавам повече от 10 години успоредно с философията и практиката на йога (аз съм професионален инструктор по йога). Освен широкоспектърното приложение на уменията ми като нумеролог и астролог, аз се реализирам успешно в една много тясна ниша, каквато е прогнозирането на спортни залози на база ведическите знания по нумерология и астрология и нямам конкуренция в България и много малка извън страната. Имам педагогически ценз и опит като преподавател. Работя с италиански, руски и английски езици. Обадете ми се, ще продължим разговора...
  1. Aктивност:
  2. 10%
  10%
 • 30 дни