Меню

Проект

Aвтор на учебни материали

Център за международно дистанционно обучение, провежда дистанционни обучения в множество направления в Европа. За своята дейност в България, Центърът търси мотивирани преподаватели в направленията:

1. Ароматерапия

2. Астрология

3. Фън шуй

Всеки преподавател е отговорен за създаването на учебни материали на български език и трябва да напътства обучаемите по време на курса. Изисквания и необходими умения:
С минимум 5 години опит в областта;
С отлична езикова и писмена култура;
Ние предлагаме:
- Дистанционна ангажираност за кандидати от цялата страна;
- Възможност за развитие и професионално израстване;
- Възможност за допълнителен доход

Кандидати // 3

Свиване
  • Кандидат
  • Ellena R   Здравейте, проявявам интерес към предложението Ви.
    Бих могла да бъда от полза в ресор Ароматерапия, учила съм при сертифициран преподавател от школите на doTerra & The Tisserand Institute.

    Също, ще се радвам да помогна, ако имате нужда от преподавател в областта на личностното развитие и коучинга.
    Ще се радвам да се свържете с мен на ЛС.
    Поздрави!
    1. Aктивност:
    2. 70%
    70%
  • 10 дни

  • Кандидат
  • Nts028     Здравейте, активно изучавам астрология и съм изключително мотивирана да стана преподавател, както и да създавам учебни материали и да давам напътствия,
    Очаквам да с е свърйете с мен,
    Поздрави,
    1. Aктивност:
    2. 10%
    10%
  • 10 дни

  • Кандидат
  • Веда     Ще се радвам да работим заедно, защото съм сигурна, че можем взаимно да си бъдем полезни. Без излишна скромност мога да заявя, че съм една от малкото в България, които владеят теорията и практиката на ведическата нумерология и ведическата астрология - материя, с която се занимавам повече от 10 години успоредно с философията и практиката на йога (аз съм професионален инструктор по йога). Освен широкоспектърното приложение на уменията ми като нумеролог и астролог, аз се реализирам успешно в една много тясна ниша, каквато е прогнозирането на спортни залози на база ведическите знания по нумерология и астрология и нямам конкуренция в България и много малка извън страната. Имам педагогически ценз и опит като преподавател. Работя с италиански, руски и английски езици. Обадете ми се, ще продължим разговора...
    1. Aктивност:
    2. 0%
    0%
  • 30 дни




Качете вашия банер тук