Меню

Проект

Разработване на видеа и монтаж на превод на видеа

Във връзка с изпълнение на европейски  проект  “Грижата в ранното детство и ролята на мъжете“ (Early care and the role of men – EcaRoM), https://ecarom.eu/bg/ който се реализира в рамките на 24 месеца - от февруари 2021 г. до януари 2023 г. от  Фондация “Център за изследвания и политики за жените” в партньорство с  5 организации от Германия, Италия, Австрия, Словения и Испания, се обръщаме към Вас с искане за ценова оферта за създаване на видеа за популяризиране на продуктите от проекта.

 

Задачите, свързани със създаване на видеата са описани по-долу:

 

1.              Създаване на видеа, представящи дидактична игра и методи:

Разработване на сценарий, заснемане, монтаж и обработка на 3 отделни видеа, презентиращи 3 различни метода за работа с дидактичната игра “Грижовните Лили и Ники”, разработена по проекта и предназначена за работа с деца на 4-5 годишна възраст по темата професиите, свързани с грижи.

Всяко от видеата следва да е с продължителност не повече от 10 минути и да представя как може да се работи с играта в часовете по “Околен свят” в трета възрастова група на детската градина. Очаквана аудитория на видеата са учители в детска градина и детски образователни центрове, които ще имат достъп до тях на платформа за самообучение, разработена по проекта, както и в Youtube канала на проекта.

Предпочитан метод за видео представяне на играта и методите за работа с нея е заснемане на частите на играта и разказ в резюме на методите от учител, или член на екипа на организацията, като е възможна комбинация от разказ зад кадър, презентация във видео формат и видео, показващо презентатора. Приемаме и други иновативни идеи, които ще направят видеата достъпни и интересни за целевата ни група.

2.              Монтиране на превод на разработено видео, представящо платформа за самообучение за учители

Видеото е разработено и може да бъде предоставено в работен формат, който позволява директни корекции в работния файл. Необходимо е монтиране на превод на видеото на следните езици - български, италиански, литовски, словенски и немски език. Текстът на преводите ще бъде предоставен от нас.

Срокът за изпълнение на задачите е до 30.10.2022 г.

Ще Ви бъдем благодарни, ако е възможно да ни изпратите Вашите предложения за цена на услугите до 30.09.2022 г. на мейла на организацията.

Благодарим за отделеното време!

  • Затворен
  • Бюджет

Кандидати // 4

Свиване
  • Кандидат
  • Дани     Здравейте,в профила ми има инфо за мен,ако представлява интерес за вас,обадете ми се да говорим за работата. Благодаря.
    1. Aктивност:
    2. 40%
    40%
  • 10 дни

  • Кандидат
  • Мирослав Павлов Павлов     Аз мога да правя видеомонтаж и ако желаете можете да се възползвате от мен
    1. Aктивност:
    2. 60%
    60%
  • 10 дни

  • Кандидат
  • Александра Стойчева   Здравейте, мога да предложа заснемане и обработка на видеата. Можете да се свържете с мен по имейл, за да Ви представя своето портфолио и да Ви дам оферта:

    [ Моля, не публикувайте линкове и данни за контакт тук, използвайте профила си като визитка, където можете да добавите допълнителна информация за вас и вашата дейност като уеб сайтове, портфолио страници и др. ]

    1. Aктивност:
    2. 20%
    20%
  • 2 дни

  • Кандидат
  • Николай Николов     Здравейте! В екипа имаме филолози, можем да заснемем и обработим видеото. Екипа ми е работил за Бтв и Нова преди години. За контакти: www.bulgariansound.com
    1. Aктивност:
    2. 30%
    30%
  • 5 дни




Качете вашия банер тук