Меню

Проект

Стани част от екипа на енорийския бюлетин „Вяра и Дело“

Ако писането на християнска тематика е твоя страст, вдъхновение и удоволствие, ако боравиш умело с думите и твориш докосващи четива, те очакваме да се присъединиш към екипа на енорийския бюлетин „Вяра и Дело“

С бюлетина можеш да се запознаеш на страницата Вяра и Дело: https://hristianstvo.bg/category/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%B4/%D0%B2%D1%8F%D1%80%D0%B0-%D0%B8-%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%BE.

Материалите не трябва да са публикувани в интернет пространството или в печатна медия досега. Трудът на авторите е доброволен.

Авторите на материалите отстъпват на „Вяра и Дело” правата за публикуване на изпратените текстове.

Екипът на „Вяра и Дело“ си запазва правото да не публикува или да редактира (спрямо политиката на бюлетина) получените материали.


Енорийският бюлетин „Вяра и Дело” е основан през м. декември 1940 г. от о. Василий Яков. През 2016 г. Атанас Димитров - АтаДим осъществява своята идея за възстановяване на изданието, като става също така съставител и негов издател. Редактор е д-р Ивана Радонова.


Повече за създаването на бюлетина - в неговия първи брой след възстановяване на изданието: https://renetatrifonova.wordpress.com/%D0%B2%D1%8F%D1%80%D0%B0-%D0%B8-%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%BE 

  • Затворен
  • Бюджет
Никой не е кандидатствал за този проект.



Качете вашия банер тук