Меню

Проект

Писане и качване на спортни новини в спортен новинарски сайт

Сайт за спортни новини (почти изцяло футбол) търси да назначи спортни журналисти (може и без опит), които да създават новинарско съдържание.

Сайтът е относително нов, като разполага с вече изградена сериозна аудитория. Вашето съдържание ще достига до голяма аудитория, като името Ви ще бъде изписвано във всяка статия, по ваше желание. 

Сайтът поддържа най-високо ниво на съдържание, като новините следва да са максимално актуални и завладяващи аудиторията.

Желаещите кандидати следва да се запознаят с всички изисквания за писане и публикуване на новини и да ги спазват.

Моля, нека кандидатстват единствено хора, които смятат, че след като ги запознаем с нашите изисквания и обучим, биха могли да пишат спортни новини на най-високо национално ниво или близо до това.

Назначените кандидати ще имат възможността за потенциално сериозни приходи, посредством търсене и намиране на рекламодатели за сайта по вече утвърдена методология - нищо сложно, което не ангажира сериозна част от времето Ви, а по-скоро е автоматизиран процес.

Назначените кандидати ще получават задоволителен процент от приходите от всеки привлечен от тях рекламодател в сайта, като на практика биха могли да се развият сериозно в областта, както и да генерират значителни приходи при добри резултати.

Към момента това е единственият вариант за изплащане на суми от наша страна към създателите на съдържание.

В най-лошия случай (което ние НЕ очакваме) кандидатът ще популяризира името си като спортен журналист, ще си създаде портфолио от статии на най-високо ниво и спрямо националните и световни стандарти, които са всъщност безценни при по-нататъшно развитие в професията.

От бъдещите спортни журналисти в сайта се изисква публикуването на 5 спортни новини на ден със стандартна дължина, с предварително зададени насоки относно събитията, които е добре да се следят, както и тяхното качване в сайта.

Покриването на изискуемото количество съдържание гарантира запазването на условията за заплащане на висок процент при намиране на рекламодател.

Дейността е изцяло дистанционна. При невъзможност за изпълнение на графика в даден ден, условията са гъвкави, а журналистът може да компенсира в друг ден.

Моля заинтересованите кандидати да пишат на лично съобщение, като оставят най-добре телефон за връзка, за да можем да реагираме максимално бързо и да говорим с одобрените кандидати.

  • Затворен
  • Бюджет

Кандидати // 3

Свиване
  • Кандидат
  • Мария Ангелова     Здравейте. Заинтересована съм от вашето предложение. Ще се радвам ако мислите, че ще съм Ви полезна да се свържете с мен. Благодаря предварително .
    1. Aктивност:
    2. 20%
    20%
  • 1 дни
  • 100 лв.

  • Кандидат
  • Нина Петрова   Здравейте! Имам интерес към Вашата обява. Имам опит в писането на новини на всякаква тематика за онлайн списание. Работя отлично с WordPress. Уча се бързо и лесно. Желая да обсъдим заплащането лично.
    1. Aктивност:
    2. 20%
    20%
  • 5 дни

  • Кандидат
  • Нина Петрова   Здравейте! Имам интерес към Вашата обява. Имам опит в писането на новини на всякаква тематика за онлайн списание. Работя отлично с WordPress. Уча се бързо и лесно. Желая да обсъдим заплащането лично.
    1. Aктивност:
    2. 20%
    20%
  • 5 дни




Качете вашия банер тук