Меню

Проект

Цялостна рекламна кампания на продукти за мода

Здравейте,

Предстои ми работа по такъв проект:

Общ преглед на проекта: Търсим цялостна рекламна кампания, която ще покаже нашите продукти за  мода и ще подчертае нашето уникално предложение за продажба. Кампанията трябва да включва следните елементи:

1. Разработване на творческа концепция, която ще демонстрира нашите дамски модни продукти и ще комуникира уникалната идентичност и ценностно предложение на нашата марка.

2. Създайте дигитални рекламни банери и публикации в социалните медии, които ще привлекат нашата целева аудитория и ще привлекат трафик към нашия сайт за електронна търговия.

3. Разработете видеореклама, която подчертава нашите продукти и демонстрира индивидуалността на нашата марка.

4. Разработване на имейл маркетингова кампания, която ще поддържа нашите абонати ангажирани и заинтересовани от нашите продукти.

5. Разработете целева страница, която ще демонстрира нашите продукти и ще насърчава посетителите на нашия уебсайт да купуват нашите продукти.

6. Целева аудитория: Нашата целева аудитория са жени с модно съзнание на възраст между 18-45 години, които търсят висококачествени и стилни дрехи и аксесоари, които отразяват личния им стил. Искаме да се обърнем към жените, които ценят класическия и модерен дизайн и са готови да инвестират във висококачествени модни продукти.

7. График: Очакваме да стартираме тази рекламна кампания през април 2023 г. Моля, предоставете ни подробен график на резултатите и етапите.

8. Бюджет: Нашият бюджет за тази рекламна кампания е 300 000. Моля, предоставете ни подробна разбивка на разходите за всеки елемент от кампанията.


Понеже работата е много и е за екип искам да попитам някой иска ли да работи с мен. 

С какво би ми помогнал, човекът трябва да е от София.

Кандидати // 1

Свиване
  • Кандидат
  • Агенция Диджитъл Плюс     Здравейте, изпратили сме Ви нашето предложение за колаборация на лично съобщение. Препоръчваме да разгледате нашето портфолио, за да се уверите в опита, с който разполагат нашите експерти.

    Поздрави,
    екипът на DigitaL+
    1. Aктивност:
    2. 80%
    80%
  • 20 дни




Качете вашия банер тук