Меню

Проект

Drag & drop form to email (with several steps and validation)

Здравейте,

Ще опиша накратко от какво имам нужда:

Представяме си (най-грубо казано) Total Commander - в лявата част на екрана имам списък с неща, в дясната е празно и мога да го градя по час и дата. Тоест да добавям услуга от лявата част на екрана <--> в календар в дясната. Всяка услуга има продължителност и цена. В последствие ще е нужно да се добавя availability, което мисля, че най-лесно ще се вади от гугъл календар. При готов календар би трябвало да мога да го запазя "за после" или да го изпратя на момента (като пак го запазвам в някаква база). Разбира се, валидация на мейл и тел номер (само по цифри) и изпращане на съответната информация до мен на имейл при цъкане на "потвърди".

Хубаво е това да е просто допълнителна интеграция към съществуваща платформа (CMS), тъй като към момента проектът е в много стартова фаза и няма да имам възможност да покривам разходи по разработка на custom неща. Друг вариант е да е stand-alone решение, което да интегрирам чрез html в съществуващ сайт.

Моля, предложете ми варианти за изпълнение на нещо подобно, както и времева рамка и ориентировъчна цена. Относно последното предпочитам на проект, отколкото на час, по възможност с описани milestones. Предпочитам комуникация по имейл.

Благодаря!

  • 05.06.2016
  • ghk  
  • Затворен
  • Бюджет

Кандидати // 1

Свиване
  • Кандидат
  • Eveda Design     Здравейте,

    бих те ли ми писали на лично с повече информация. Аз си представям jquery calendar (с опция за drag and drop на динамични задачи или създаването им и валидацията (jquery vallidation)). Просто не можах да разбера това админ среда ли ще бъде, потребителски част или нещо друго. Иначе бих предложил Laravel (php framework + jquery pllugin's) за валидация и другите. Custom ще е, няма да е CMS.

    Може да ми пишете, за да обсъдим проекта.

    Поздрави и приятен ден !
    1. Aктивност:
    2. 50%
    50%
  • 10 дни




Качете вашия банер тук