Меню

Проект

Регистриране на мобилно приложение в Apple store

Здравейте!

Възложих на една за съжаление некоректна фирма изготвянето на мобилно приложение. Сега то е почти готово и остава да се тества за iOS (тествахме го вече на Android). Трябва ми специалист, който да регистрира приложението в Apple store и да създаде версия за тестване на iOS устройства. 

И един въпрос по следния казус- при изготвяне на приложение, при положение, че в договора е написано, че трябва да се предостави крайният продукт за тестване, те твърдят, че не е тяхна работа да се регистрира в Apple store. Ок, но как да се тества на iOS устройства? И защо не ми предоставят тази услуга, а ми казват да се оправям? В последствие ми изпращат туториали как става и за човек, който е далеч от тази терминология и сфера като цяло, не е ясно къде се получава грешка, след като следвам инструкциите от тези туториали. Проблемът в ситуацията е, че в профила ми в iTunes connect липсва Build версия за тестване, а при качване на приложението по указания от Apple (с програмите Xcode или Application Loader) дава неясна за мен грешка.

Моля за помощ и оферти за цена на услугата.

Благодаря!

 • Бюджет:
 • Затворен

Кандидати // 1

Свиване
 • Кандидат
 • scourgy Здравейте, може ли малко повече информация - имате ли кода на приложението или ви е предоставен само .IPA файл? Ако имате кода, бих се заел да го направя.
  1. Aктивност:
  2. 30%
  30%
 • 2 дни