Меню

Проект

Търсим опитен уеб-разработчик за довършване на он-лайн магазин, базиран на Prestashop

Търсим опитен уеб-разработчик (PHP и MySQL с опит в обектноориентираното програмиране), добре запознат с ядрото на PrestaShop, който да ни помогне за довършването на он-лайн магазин, базиран на платформата.

Основните задачи, които очакваме да разрешите са следните:

- Премахване на белите полета, които системата добавя към изображенията при създаването на tumbnail-и (вероятно в class ImageManagerCore в ImageManager.php)

- Прехвърляне на потребителската информация (данни за вход, история на поръчки, адреси за доставка и т.н.) от базата данни на стария ни сайт, базиран на Wordpress към базата данни на PrestaShop. При невъзможност да се възстановят паролите от БД на стария сайт, добавяне в PrestaShop на допълнителен цикъл на проверка при вход, имитиращ алгоритъма на хеширане на паролите в Wordpress, така че потребителят да може да влезе в новия сайт, използвайки старата си парола.

- Помощ за настройките на PrestaShop при прехвърлянето на новата система към основния хост и домейн (вътрешни пътища, други непредвидени проблеми, които биха могли да се появят). В момента новият сайт се намира на поддиректория и се достъпва от друг домейн.

Версията на PrestaShop, която използваме е: 1.6.0.14

Непрекъснато развиваме он-лайн магазина си, така че очакваме уеб-разработчик, който не само да ни помогне за решаването на гореспоменатите проблеми, но който в последствие бихме могли да използваме като консултант и при бъдещи редакции на сайта.

Благодарим предварително на всички, проявили интерес към заданието!

 • Бюджет:
 • Затворен

Кандидати // 1

Свиване
 • Кандидат
 • Преслав Нинов Здравейте, мога да Ви помогна с тази задачка. Моля пишете ми в скайп за да се договорим.
  [ Моля, не публикувайте линкове и данни за контакт тук, използвайте профила си като визитка, където можете да добавите допълнителна информация за вас и вашата дейност като уеб сайтове, портфолио страници и др. ]

  Благодаря предварително
  1. Aктивност:
  2. 40%
  40%
 • 7 дни