Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Проект

Търся Fullstack Developer за разработка на Web App (Node.js/React.js/Vue.js/Laravel/HTML/CSS)

БЕЛЕЖКА: Обявата е подходяща и за студенти!

Здравейте, 

Търся програмист, който да изработи уебсайт с функционалност по написана спецификация на английски език. Спецификацията е прикачена по-долу. 

В течение на проекта ще можете да разчитате на честа комуникация и изчерпателни инструкции, включително изготвянето на скици за нагледно обяснение и провеждането на разговори по телефона за уточнение и обсъждане.

Задачата е част от голяма поредица проекти (10+), за които, при успешна реализация на този, ще се обърнем към Вас. 

Проект

В резюме, проектът представлява опростена версия (прототип) на уебсайт за изпращане на напомнящи имейли за изпълнението на дадена задача в срок. 

Потребителски интерфейс

Интерфейсът е замислен да е максимално опростен и минималистичен. Целта за стил на панелите е те да са съпоставими с https://wetransfer.com/. Всички нужни графични елементи (фонове/снимки/икони) ще ви бъдат предоставени. 

Въпроси

Моля, когато прикачвате Вашите ценови предложения, приложете и кратки отговори на следните въпроси: 

 • Какъв framework предпочитате за изработката на приложението? Ние нямаме предпочитания, само бихме желали да чуем причините да предложите един framework (Node.js/React.js/Vue.js/Laravel/други) вместо другите. 
 • Смятате ли, че можете да създадете UI подобно на WeTranfer.com? Целим минимализма, видим в техния потребителския интерфейс. 
 • За колко време мислите, че можете да завършите проекта успешно? Моля, опишете приблизителни времеви рамки в работни часове и дни срок  (Например: Ще ми отнеме между 15 и 20 работни часа в рамките на 1 седмица). 

Благодаря Ви за отделеното внимание!

Желая успех на всички кандидати и оставам на разположение на отговоря на всякакви въпроси и да предоставя допълнителна информация. 

Поздрави и успешен ден! 

 • Бюджет:
 • Затворен

Кандидати // 2

Свиване
 • Кандидат
 • julia01 Здравейте,
  Имам интерес към проекта ви, който мога да изпълня на NodeJS/ReactJS, които на пръв поглед ми се струват максимално подходящи за посоченото приложение. На този етап имам няколко въпроса, които трябва да уточня преди да ви предложа по-конкретна оферта. Ако искате, можем да се свържете на посочените във визитката ми профили.

  Поздрави
  Юлия
  1. Aктивност:
  2. 20%
  20%
 • 5 дни

 • Кандидат
 • Specialist Пожелавам Ви успех :)
  1. Aктивност:
  2. 70%
  70%
 • 365 дни