Меню

Проект

Дигитална маркетинг стратегия и изпълнение

Здравейте,

търсим човек, който да направи цялостна дигитална маркетинг стратегия за един хотелски комплекс и след това при одобрение да я изпълни. Ще имаме нужда от цени на два етапа, първо за измислянето на стратегията и след одобрение - цена за изпълнението й.

Моля да изпратите портфолио или референции от проекти, по които сте работили. 

  • Затворен
  • Бюджет

Кандидати // 3

Свиване
  • Кандидат
  • Дани     Здравейте,казвам се Дани Нейков,ако желаете да се видим и да говорим за услугите с който мога да съм ви полезен,позвънете.
    мога да Снимам,Фото и Видео,както и направата на музика за клиповете,който ще бъдат за сайтовете или ТВ и Радио Реклама.

    От 1995 до сега работя с ТВ , Радио станции и студия.Съосновател на 1 Радио , и съм помагал за създаването на още 5 радиа , 2 ТВ и 4 Студия.

    През годините съм работил с Dinacord,Joker media,Doli Media,Eurosport,Концертни и конферентни мероприятия с Музиканти и изпълнители.

    Работа - дублажи за филми,записи,изработване на
    рекламни клипове,сигнали,сингбеци и мастеринг,озвучаване!

    Това което ви предлагам е : Аудио Записи или обработката на готови такива.
    Записи на Видео и Фото материали,както и обработка на готови такива ако имате и желаете да се доработят. Също така и Озвучаване на концерти и мероприятия.

    Програми за Аудио работа :  Pro Tools 2018.12 , Cubase 10 , Adobe Audfition CC 2019
    Програми за Фото : ,Photoshop CC 2019 Lightroom CC 2019
    Програми за Видео : Final Cut Pro 10.4.4

    Благодаря ви за вниманието.

    1. Aктивност:
    2. 40%
    40%
  • 7 дни

  • Кандидат
  • Николай Ангелов     Здравейте,

    От 2 години работя в сферата на дигиталния маркетинг като Експерт маркетинг. Мога да Ви изготвя цялостна стратегия за привличането на клиенти по няколко канала - фейсбук, инстаграм, имейл маркетинг, препоръки от клиенти , статии за хотелския комплекс и др.! Мога да направя SWOT анализ ,за да разберем силните и слаби страни и да акцентираме върху нещата, които ще ни дадат предимство пред останалите конкуренти.Ще определим нашия идеален клиент, ще измислим макркетингово послание, за да грабнем вниманието на клиента.Ще се позиционираме на пазара като експерти с обучителен подход и още и още.
    Ще се радвам да обсъдим възможността за съвместна работа и да поговорим по обстойно за проекта.

    Поздрави,
    Николай
    1. Aктивност:
    2. 30%
    30%
  • 6 дни

  • Кандидат
  • Анна Ги   Здравейте,

    Имам голям опит като маркетинг специалист, както в агенции, така и в големи корпорации. От известно време работя по проекти, както и да се обучавам на всички новости, защото тази сфера е много динамична.
    Мога да Ви помогна за създаването на успешна и работеща дигитална маркетинова стратегия след като се анализира пазара, набележат целите и се изберат най-ефективните средства, съобразно бюджета. Мога да помогна и с изготвянето на цялостен план, бюджет, ръководене на проекта с подизпълнители и всичко останало до достигането на крайния резултат, както и визията в дългосрочен план.

    Ще се радвам да работим заедно и постигнем отлични резултати!

    Поздрави,
    Анна
    1. Aктивност:
    2. 20%
    20%
  • 10 дни




Качете вашия банер тук