Меню

Проект

оператор/ cameraman editor и звукорежисьор

Здравейте,

Търсят се спешно хора за 2 позиции - оператор/ cameraman editor – стажант и човек с опит в същата област. Подготвят се серия документални филми в областта на науката, религията и културата и имаме нужда също така спешно от двама души, които да помаагт с подготовката за филмовия фестивал в Кан и други. Важно е да имате добър англилйски или френски език, да имате опит в описаните области.

Стажант се търси веднага, предимно за организиране на аудио филмови файлове и сканиране на снимки и подготовката за документалните филми, а cameraman editor до една седмица.

Заплащането за стажантската позиция първия месец е 550 евро, втория 650 евро, като се предлага и осигурена стая на стойност 500 евро. Ако ще пътувате заедно с дамата до Холандия, се полагат 450 евро пътни и 100 евро за хотел за 2 нощувки. Важно е по възможност да се пътува с Вашата кола, защото след това също ще има пътуване между Холандия и европейската комисия в Брюксел и други места. Всички разноски по пътуванията ще бъдат покрити. Възможно е да се продължи договорът ако първоначалните месеци са успешни.

Заплащане за втората позиция с опит е 1200 евро за първия месец, 1300 за втория. Възможно е да се продължи договорът ако първоначалните месеци са успешни.

Моля изпратете вашето CV спешно на следния имейл 1lifelongtraining@gmail.com

 • Бюджет: 2 000лв.
 • Затворен
 • 09.07.2019

Кандидати // 1

Свиване
 • Кандидат
 • Georgi Kirilov Заинтересован съм.
  1. Aктивност:
  2. 30%
  30%
 • 30 дни